Home » Nieuws » Voel je je eenzaam na een whiplash?

Heb je een whiplash en voel je je eenzaam?

Als vitaliteitscoach gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met een whiplash bij hun herstel, begrijp ik als geen ander hoe ingrijpend dit kan zijn. Een whiplash ontstaat meestal door een plotselinge beweging van het hoofd ten opzichte van de romp, bijvoorbeeld door een auto-ongeluk of een valpartij.

Wat te doen bij het vermoeden van een whiplash?

Het is belangrijk om direct na het ontstaan van de klachten actie te ondernemen. De eerste actie die je kunt nemen bij een whiplash is het zoeken van medische hulp. Het is belangrijk om de ernst vast te stellen en eventuele andere aandoeningen uit te sluiten. Daarnaast kan een arts je helpen bij het verlichten van de klachten en het herstelproces. Noteer dagelijks nauwkeurig de klachten die je hebt. Daarnaast is het heel belangrijk om rust te nemen. Van buiten is er niks aan je te zien, maar in jouw lijf heeft de klap een enorme impact. Alleen met rust kan je herstellen. In mijn blog over directe actiepunten bij een whiplash vind je waardevolle tips.

Eenzaamheid

Samen sterk!

Vaak is er onbegrip in jouw omgeving. Het kan fijn zijn om contact te hebben met anderen die dezelfde ervaring delen. Daarom heb ik een Facebook-groep opgericht waar mensen met een whiplash elkaar kunnen steunen en tips kunnen delen. Samen staan we sterker en kunnen we werken aan verbetering van jouw situatie.

Klik hier voor de Facebook groep van Whiplash Coach Weert.

Open live gesprek
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!