Reviews Wat klanten zeggen ...

Lees hier de ervaringen van onze klanten met Whiplash Coach Weert. Ben je zelf ook tevreden over ons, deel dan hier je ervaring met anderen.

Nikky
augustus 1, 2023

Ik heb enkele gesprekken met Nicole gehad en die vond ik bijzonder. Nicole is een prettige gesprekspartner, luistert actief en ziet je echt. Ze werkt gestructureerd en samen met jou, dat vind ik heel fijn. Ze kijkt naar wat mijn doelen waren, hielp ook om deze concreet te maken, en maakt samen met mij een plan om deze doelen te halen. En ze laat weten dat ook kleine stapjes vooruit heel positief zijn. Ik heb er enorm veel steun aan gehad. Bedankt Nicole! En veel succes verder met je praktijk.

Alfred
juli 10, 2023

Een whiplash heb gelukkig nooit gehad, maar had wel al maanden last van mentale moeheid. Via een facebookbericht kwam ik bij Nicole terecht.
Na een intake voelde ik mij direct op mijn gemak. Nicole is zeer prettig in de omgang, wat de stappen naar een coach erg laagdrempelig maakt.
Middels adviezen en zeer zeker ook de gesprekken, welke ik altijd als zeer prettig ervaren heb, heeft zij mij weer meer energie weten te geven.
Ik kan Nicole dan ook zeer zeker aanraden, nogmaals dank!

Schrijf zelf je ervaring met ons

66 + 9 =
Open live gesprek
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!